Volda kommune har gjennom Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, og Møre og Romsdal fylkeskommune, fått tilskudd til utbygging av høyhastighets bredbånd i områdene; Bjørkedal-Straumshamn, Velsvika-Lauvstad og Høydalen-Sunndalen. Husholdninger og næringsaktører i disse områdene får med denne utbyggingen tilbud om internettaksess med 100 – 1000 Mbit/s symmetrisk hastighet, basert på et topp moderne fibernett, sier Konrad Indergaard, daglig leder i aPOINT AS.

Bilde1

aPOINT AS har bistått Volda kommune gjennom hele prosessen, fra utarbeidelse av søknaden til signering av utbyggingskontrakt med Tussa IKT. Underveis har aPOINT AS blant annet bistått med utarbeidelse av konkurransegrunnlag, vurdert innkomne tilbud og vært delaktig i kontraktsforhandlingene.

Paul Ottar Tornes, Prosessleder digitalisering sier følgende om prosessen: Volda kommune har nytta aPOINT  i samband med utbygging av breiband i kommunen. aPOINT har gjort ein framifrå jobb, og vi er veldig fornøgde med bistanden vi har fått. Vi kan trygt anbefale aPOINT til andre.