• 1

I aPOINT leverer vi forretningsutvikling for alle typer bransjer og prosjekter. Hvert oppdrag er unikt, og vi befinner oss ofte i skjæringspunktet mellom forretningsutvikling, digitalisering og energi. Energi er et felt vi har lang erfaring med og spisskompetanse på. Både energiproduksjon og energibruk har vært viktige områder helt siden oppstarten av aPOINT. I det siste har digitalisering blitt en mer fremtredende trend, og i dag ser vi at mange av våre forretningsutviklingsoppdrag leverer mot begge disse områdene parallelt.

 
Digitalisering

Digitalisering

Verden skal digitaliseres, og med det følger nye muligheter og utfordringer. Med vårt engasjement og kombinasjonen av teknisk og forretningsmessig forståelse, bistår vi i digitaliseringsprosesser i både offentlig og privat sektor.

Les mer

 
Forretningsutvikling

Forretningsutvikling

Forretningsutvikling kan handle om strategi, prosjektledelse, prosjektfinansiering og ganske mye annet. For å gi deg et konkret innblikk i hvordan vi jobber, har vi samlet eksempler på prosjekter her.

Les mer

 
Energi

Energi

Helt siden starten har energi vært et kjernekompetanseområde for oss i aPOINT. Vi bistår med prosjekter fra tidligfase til drift, og har kunnskap innen energiproduksjon, energibruk og systemer som binder dette sammen.

Les mer