aPOINT er et regionalt rådgivnings- og tidligfase investeringsselskap innen bærekraft, energi og omstilling. Basert på kombinert teknisk og forretningsmessig forståelse, stor kreativitet og gjennomføringsevne initierer og bistår vi prosjekter for private og offentlige kunder, primært i Møre og Romsdal. Vi investerer i, og er aktiv eier, i prosjekter med selvstendig vekstpotensial. Eksempler på spin-offs fra aPOINT er Autility, som introduserer kunstig intelligens i eiendomsbransjen, programvareutviklingsselskapet Advanz og havserviceselskapet OceanFront. aPOINT har forretningskontor og fem rådgivere i Kristiansund.

I aPOINT er vi drevet av teknologioptimisme og skaperglede! Vi utvikler og tar del i prosjekter som betyr noe - for oss, for våre kunder og for våre omgivelser. Vi liker å jobbe med nye teknologier, moderne forretningsmodeller og fremoverlente folk – og vi lar oss begeistre av ambisiøse mål!

Våre ansatte har kompetanse innenfor økonomi, næringsutvikling, energi- og miljøfag og teknologiutvikling, med formelle kvalifikasjoner fra universitet og høgskoler.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale dersom du er interessert i å diskutere prosjekter eller tenker en jobb i aPOINT kunne vært noe for deg.